Băsescu: “Sper că Nicuşor Dan nu îşi va prelua mandatul până nu va retrage toate cele 44 de procese intentate PMB”

Băsescu: “Sper că Nicuşor Dan nu îşi va prelua mandatul până nu va retrage toate cele 44 de procese intentate PMB”

Traian Băsescu l-a felicitat pe Nicușor Dan pentru scorul obținut la alegerile locale, precizând că este noul primar general al Capitalei.

“Mă bucur că astăzi nu e corul politic – uite din cauza lui Băsescu a pierdut Nicuşor. Deci s-a dovedit că socoteala noastră a fost corectă.

Sper totuşi că Nicuşor Dan nu îşi va prelua mandatul până nu va retrage toate cele 44 de procese intentate PMB. Sper că nu va fi un primar care nu o să spună – eu sunt în proces cu PMB. Cred că mâine are de scris multe hârtii din acestea de renunţare.

Avem primar general, avem cel mai mare partid printre partidele mici – PMP şi se face şi mai mare. Şi vom fi destul de importanţi şi în CGMB, mai ales după ce Orban internalizează că are doar 17% în Consiliul General şi poate constată că trebuie să dea o bătălie cu USR. M-ar mira ca Şică să nu ajungă la concluzia asta”, a declarat Băsescu.

El l-a felicitat pe Nicușor Dan pentru scorul obținut.

“Vreau să îl felicit pe Nicuşor Dan. E noul primar general al Capitalei. Am văzut că doamna Firea speră că spre dimineaţă se schimbă numărătoarea. Nu, doamna Firea nu e ca la Geoană.

Aici e treaba sigură. Deci doamna Firea, mergeţi acasă. În ceea ce ne priveşte, la fel de serios vă spun că este un semn bun. Pe această polarizare extraordinară PMP a reuşit să se consolideze pentru a trece pragul.

S-a consolidat undeva peste 5%. Tot timpul am trecut pragul. Altfel, îl aştept pe Ludovic cu steagul pe aici să spună victorie am câştigat şi la Consiliul General are 17%”, a precizat Traian Băsescu.

Admin