Au apărut noi imagini cu Vulpița Veronica, soția lui Viorel Stegaru din Blăgești. Reporterul emisiunii „Acces Direct” i-a făcut o vizită și cee ace a descoperit i-a uluit pe fani.

Au apărut noi imagini cu Vulpița Veronica, soția lui Viorel Stegaru din Blăgești. Reporterul emisiunii „Acces Direct” i-a făcut o vizită și cee ace a descoperit i-a uluit pe fani.

Vulpița Veronica se pregătește să nască și să devină astfel mamă pentru a doua oară.

Chiar de curând, soția lui Viorel Stegaru din Blăgești a anunțat pe pagina sa de Instagram faptul că a intrat în prima săptămână din luna a șaptea de sarcină, așa că nu mai e mult și aceasta își va putea cunoaște fiul.

Pentru cei care nu știu, cuplul mai are o fetiță în vârstă de câțiva ani.

Cum a fost surprinsă Vulpița Veronica în Blăgești

Nu mai este mult până ce naște, așa că, cel mai probabil, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au început să facă deja pregătirile necesare pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor, ce va avea unul din prenume Radu, după numele lui Radu Rotaru, reporterul emisiunii „Acces Direct”.

Când naște Vulpița Veronica și ce a postat pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Nu e ea”

Vulpița Veronica, soția lui Viorel Stegaru din Blăgești, a reușit să își surprindă fanii cu o postare complet neașteptată, făcută pe Instagram.

Nu mai este o noutate faptul că Vulpița Veronica din Blăgești se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. De data aceasta, partenera lui Viorel Stegaru urmează să aducă pe lume un băiețel.

Potrivit spuselor sale, tânăra de la „Acces Direct” a intrat în prima săptămână din luna a șaptea de sarcină, așa că nu mai e mult până ce fanii vor primi marea veste.

Fata simpla si cu suflet mare”, „Îmi era dor de voi🔥❤️😍”, „Nastere usoara si numai bine.”, „Mi-a fost enorm de dor de voi 💙”, „Când reveniți la acces direct ❤️”, „Eu abia aștept să veniți iar la Acces Direct”, iată doar o parte dintre comentariile postate de fanii de pe Instagram la poza în care o vedem pe Vulpița Veronica alături Radu Rotaru.

Și ca toată lumea să se convingă că poza este una cât se poate de reală, reporterul a realizat și un material video cu imagini realizate pe drum. Filmarea a fost publicată pe YouTube și a a adunat instant numeroase reacții și mii de vizualizări.

„Am găsit-o acasă pe Veronica. Am vorbit, am râs, am povestit, am făcut poze. I-am găsit veseli, modești și uniți. Am decis să nu postez alte imagini pentru că nu vreau să arăt mai mult decât trebuie. Sunt multe persoane care mă întreabă de ei și am vrut să vă arăt că sunt bine”, a dezvăluit Radu Rotaru, reporterul special al emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Sursa antena 1.ro

Admin