ARAFAT a scăpat porumbelul. Ce ne așteaptă la IARNĂ

ARAFAT a scăpat porumbelul. Ce ne așteaptă la IARNĂ

Vedem la acest moment clar că nu scădem. Nu putem vorbi de scădere, poate chiar de o uşoară creştere. Asta trebuie să ne atragă atenţia că situaţia nu este stabilă şi depinde foarte mult de respectarea regulilor.

Nu le aplicăm corect, ascultăm pe cei care îşi bat joc de aceste reguli (…) care încearcă să transmită mesaje voalate că virusul e mai puţin virulent, dacă îi ascultăm pe ei, riscăm să avem o iarnă extrem de dificilă”,a afirmat Raed Arafat, vineri seară, într-o emisiune la Antena 3.

Acesta a precizat că urmează o perioadă „critică” dacă virusul gripal se va combina cu noul coronavirus.

„Acum trecem către o perioadă destul de încărcată şi critică pentru că se combină cu gripă sezonieră, deci clar că vom avea probleme mai mari, chiar dacă şi gripa sezonieră se limitează răspândirea ei prin purtarea măştii”,a spus Arafat.

Arafata precizat că este foarte importantă vaccinarea împotriva gripei sezoniere. Medicul a susţinut că diagnosticul de COVID-19 sau de gripă sezonieră se poate pune doar prin testare şi că nu este exclusă posibilitatea ca un pacient să aibă, în acelaşi timp, ambele boli.

Admin