Anunțul GROAZNIC a fost făcut! Ce s-a întâmplat de fapt cu băiețelul de doar 7 anișori dispărut de mai bine de 3 lun

Cadavrul unui copil a fost găsit sâmbătă pe un câmp între localităţile Mişca şi Vânători, judeţul Arad. Hainele și încălțămintea seamănă cu cele ale lui Sebastian, copilul de 7 ani din Arad care a fost dat dispărut în luna ianuarie.

Potrivit IPJ Arad, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la prezenţa unui „cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp la aproximativ 10-12 km intre localităţile Mişca şi Vânători”.

La faţa locului s-au deplsat poliţiştii criminalişti şi un procuror.

„Cadavrul urmează a fi transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei şi identificarea cadavrului”, a transmis IPJ Arad.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere,

cu îmbrăcămintea și încălțămintea identice cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.”, au transmis reprezentanții IPJ Arad, potrivit Libertatea.ro.

Sebi, băiețul în vârstă de 7 ani din județul Arad, a fost dat dispărut de mama sa sâmbătă, 9 ianuarie. El a fost căutate de sute de persoane, majoritatea voluntari din zonă, dar şi echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi ISU.

Un copil a fost găsit mort în mașina de spălat, care se afla în funcțiune
Copiii mici sunt destul de curioși și au o mie de întrebări și, uneori, încearcă experimente sau pornesc în expediții pentru a găsi

singuri răspunsurile. În timp ce curiozitatea este întotdeauna bună, uneori poate pune viața în pericol. Recent, un copil mic a fost găsit mort în Christchurch, Noua Zeelandă, într-o mașină de spălat.

Un copil mic a fost găsit în mod tragic mort în interiorul unei mașini de spălat. Copilul ar fi murit după incidentul din Christchurch, Noua Zeelandă, suburbia Hoon Hay, în jurul orei 17:00 vineri.

Polițiștii au demarat o anchetă, după ce copilul a fost găsit în mașina de spălat
Autoritățile au confirmat tragica veste care a avut loc la Christchurch vinerea târziu săptămâna trecută.

„O persoană a fost rănită și dusă la spital, unde a murit ulterior”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției. „Poliția face anchete cu privire la circumstanțele morții”. scrie gandul.ro

Admin