Andra acuzată de fani că pune poze cu copiii pentru a fi scutită de taxa școlară

Andra și Cătălin Măruță au ales ca cei doi copii ai lor să studeze la o școală privată din București. Încă de la grădiniță Eva, mezina familiei a fost înscrisă la Cambridge School, la fel ca fratele cel mare David.

Unii dintre fanii Andrei nu au reacționat bine și au acuzat artista că postează poze cu uniforma și locația școlii pentru a-i fi reduse taxele de școlarizare mari. Comentariile răutăcioase au fost făcute chiar la postarea cu fiul său David.

Andra poză emoționată cu copiii săi la final de an școlar, criticată însă

David și Eva au încheiat astăzi cursurile acetui an școlar la una din cele mai cu pretenții școli din București.

Eva a terminat grădinița, iar David a terminat clasaa treia. Cei doi copii s-au fotografiat la final de an școlar cu Andra, care este extrem de mândră de cei doi.

Educația lor costă de ceva, dar ce nu face un părinte pentru copiii săi. Un an școlar la Cambridge School din București costă aproximativ 10.000 de euro.

Nimic nu le stă însă în cale soților Măruță care își și permit fară probleme studiile pentru copiii lor la o școală privată.

De altfel școala celor doi este cunoscută și pentru faptul că acolo studiază mulți dintre copiii vedetelor din România.

Sistemul de învățare este Britanic, în limba engleză.

Unii din cei care au comentat la postarea Andrei au criticat-o că a precizat numele școlii pentru a scăpa de taxele școlare.

Admin