Anamaria Prodan a răbufnit! Recunoaște că Reghe o înșală și că au discutat deja despre divorț

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă extrem de dificilă. De ceva timp se tot vorbește că ar avea probleme în mariaj și că ar fi pe pragul de a divorța. Deși până acum a refuzat să recunoască faptul că nu se mai înțelege cu Reghe, se pare că acum nu se mai ascunde și a făcut publică suferința ei.

Reghe are o amantă

Anamaria nu a mai rezistat și, după ceva timp în care a refuzat să spună adevărul despre ea și Reghe, a recunoscut acum că are mari probleme în căsnicie. Chiar dacă a încercat să ascundă faptele care nu îi aduc deloc cinste soțului ei, impresara a spus acum adevărul.

Anamaria Prodan mărturisește că nu poate concepe că soțul ei nu o mai iubește și nu o mai divinizează ca înainte și preferă să trăiască din amintiri, chiar dacă lucrurile între ei nu mai merg deloc bine. Impresara nu poate accepta că familia ei se destramă dintr-un motiv banal.

Ea recunoaște că Reghe o înșală cu o femeie care nu s-ar ridica deloc la nivelul lui, spunând că soțul ei se umilește având legătură cu astfel de oameni, în condițiile în care are o familie frumoasă, reușită.

“Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut fiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva? Nu pot să concep lucrul ăsta.”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.com.

Anamaria Prodan recunoaște: au vorbit despre divorț

Sexy impresara recunoaște că este o fire mai geloasă și posesivă, dar asta pe bună dreptate. Prodanca spune că ea a fost cea care l-a amenințat pe soțul ei că divorțează dacă nu se calmează, dar nu are de gând să facă acest pas până când simte că nu mai merită să lupte pentru căsnicia ei.

Mai mult, niciunul dintre copii nu ar fi de acord cu despărțirea părinților și chiar le-a cerut să nu mai citească nimic din ce văd prin presă, pentru că își fac doar mult rău. Dacă chiar nu va înțelege, Anamaria îi va da cale liberă lui Laurențiu.

“Da, am vorbit, dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru. Niciunul dintre copii nu ar accepta. Până nu aș avea certitudinea că nu mai poate fi făcut nimic, nu aș divorța! Eu cred cu tărie că totul va trece. Dacă soțul meu vrea sa plece cu orice gură de aur sau orice altceva mai departe este treaba lui. Este decizia fiecărui om să-si aleagă drumul în viață!”, s-a destăinuit Anamaria Prodan.

Admin