Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

În această dimineață a avut loc un accident grav pe autostrada Soarelui, în dreptul localității Medgidia. În jur de 20 de mașini sunt implicate în carambol, iar autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

20 de mașini implicate în accident

Conform primelor informații, în urma acestui accident în lanț patru persoane au fost rănite. Una dintre acestea se află în stare de inconștiență, iar un copil de 15 ani și alte trei persoane au fost transportate de urgență la spital.

Traficul rutier a fost restricționat total către Constanța, astfel s-au format coloane de mașini. Situația este cu atțt mai complicată cu cât astăzi este început de weekend și mulți bucureșteni se îndreaptă spre mare.

Până la acest moment, pentru gestionarea situaţiei, au fost alocate echipaje din mai multe judeţe: ISU Constanţa – 3 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanţe SAJ; ISUBIF – un Punct medical avansat, o autospecială descarcerare grea, o autoscară, un punct comandă mobil, 12 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple; ISU Călăraşi – o autospecială descarcerare, 4 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple; ISU Ialomiţa – o autospecială descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, scrie Agerpres.

Știre în curs de actualizare

Admin