A murit în urma unul accident teribil!

A murit în urma unul accident teribil!

Pe Drumul National DN 1H, ce face legatura intre Zalau si Simleu Silvaniei, a avut loc un eveniment rutier extrem de grav, soldat cu cinci victime.

Tragicul eveniment s-a produs la iesirea din Hereclean spre Virsolt, dupa autoturisme s-au ciocnit frontal. In urma impactului, nu mai putin de cinci persoane au fost ranite. Doua dintre victime au ramas incarcerate.

La fata locului s-au deplasat echipaje de interventie de la politie, ambulanta si pompieri.

” Accidentul s-a soldat cu 5 victime din care patru constiente. aAcestea au fost preluate si asistate de echipajele medicale aflate la fata locului. Din pacate, pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic. Una dintre victime este decedata.

Circulatia este blocata pe ambele sensuri. Se actioneaza pentru descarcerarea victimei decedate” , a mentionat Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al ISU Salaj.
Cele patru persoane ranite au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente (UPU) Zalau din cadrul Spitalulului Judetean Zalau.

Weekend negru pe soselele din Romania
Si ieri a fost o zi neagra pe sosele din Romania, un barbat de 68 de ani a dececat, iar alte patru persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au lovit frontal, in judetul Suceava
Persoana incarcerata, un barbat de 68 de ani, a fost extrasa si preluata de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean.

Din pacate, pentru barbatul de 68 de ani. care era inconstient, nu s-a mai putut face nimic, in scurt timp fiind declarat decesul, la locul accidentului. Alti patru raniti din cele doua masini au fost transportati la spital, fiind constienti, dar avand leziuni.

Admin