Dani Oțil a chemat ambulanța, după ce a suferit un atac de panică! „Mi-a căzut cerul în cap și am izbucnit în plâns” – Pasarica

Dani Oțil a chemat ambulanța, după ce a suferit un atac de panică! „Mi-a căzut cerul în cap și am izbucnit în plâns”

Acum e fericit şi se pregăteşte de căsătorie, dar Dani Oţil a vorbit despre unul dintre cele mai crunte momente prin care a trecut. Prezentatorul a crezut că îşi pierde viaţa!

Dani Oțil a vorbit despre cel mai greu moment din viața lui, într-un interviu uluitor.

Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 a dezvăluit că în urma unei despărțiri extrem de dureroase, a făcut un atac de panică și a fost nevoit să cheme salvarea.

Nu mulți știau că în spatele imagini de bărbat puternic pe care o afișează zi de zi pe micile ecrane, există și o latură extrem de sensibilă.

 Dani Oțil n-a avut în viață doar momente roz, iar de departe, cel mai greu a urmat după o despărțire.

Despărțirea de persoana pe care o iubea a fost foarte dureroasă pentru el! Când a aflat vestea, Dani Oțil a făcut un atac de panică și a chemat salvarea. 

Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns”, a declarat Dani Oțil pentru Xtra Night Show.

Apoi, prezentatorul tv și-a șters lacrimile și a vrut să meargă la colegul său, Răzvan, care pe atunci locuia cu soția sa, în aceeași curte cu el. Doar că, ajungând pe terasă, a observat că aceștia se certau și nu a vrut să intervină. 

Cu toate acestea, la scurt timp, Dani Oțil a realizat că trebuie să le zică ce se petrece cu el. 

„M-am așezat pe un scaun și le-am zis că nu vreau să le stric circul, dar sincer există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin”, a mai dezvăluit Dani Oțil.