SCRISOAREA de AMOR a unui îndrăgostit din Vaslui pentru iubita lui, a ÎMBOLNĂVIT DE RÂS o țară întreagă! Uite ce a scris Don Juan-ul de Vaslui!

Un Don Juan din Vaslui (de unde altundeva?) a decis, presupunem că după multă cugetare, să își exprime sentimentele față de tânăra sa iubită pentru care, observăm, are o dragoste mare, profundă și zbuciumată (mai ales zbuciumată).

Citind biletul veți observa că nu scrisul este punctul său forte, presupunem doar că, în afară de capacitatea de a iubi profund, tânărul are și alte calități pe care, slavă Domnului, nu le vom afla niciodată.

Iată că amorezul și-a luat inima-n dinți și i-a scris iubitei o scrisoare de amor în care i-a adus la cunoștință sentimentele lui reale față de ea, dar și planurile de viitor în care, deșigur, ea este deja inclusă.

În plus, omul pare să spună că are și câteva cerințe, înainte de nuntă. Suntem siguri că fata, numita ,,ShophroniK”, și-a revenit cu greu după ce a citit așa ceva.

Iată biletul:

Transcrierea biletului, pentru cei care simt nevoia…:

„Dragă Shophronika, (adică TU) Văz că țea venit mintea la cap și nu m-ai crezi tote prostile care ț-i le vîra mata-n cap ca doar team zis că facim nunta cam după octombre anu ăsta sa Hiarba vinu și ne lom că pânla urmă TU ești femeia mea și nu bagaboanta aia de Lenuș dar vreu săștiu și io cea fost cu Culăiță și cu Gioni ca să nuț scot ochii după Nuntă Ești o flore ești un CRÎN Ești parfumu celmai FIN Și ca semn că Te iubesc Uiteacum mă iscălesc.”

loading...