Românca ucisă în Neasden de concubinul ei avea doi copii și era însărcinată cu al treilea

Românca ucisă în urmă cu două zile în Neasden, Brent, se numea Andra Hilitanu, de 28 de ani. Potrivit fratelui acesteia, ea a fost înjunghiată de către concubinul său, în vârstă de 43 de ani.

Bărbatul a postat pe Facebook un mesaj în care anunță moartea surorii sale și cere sprijinul comunității. Acesta a organizat o strângere de fonduri pe Facebook.

Ioan Câmpeanu

Cel care se presupune că a ucis-o pe Andra Hilințanu se numește Ioan Câmpeanu, are 43 de ani și a fost arestat la proprietatea din Neasden Lane, Brent, acolo unde a fost descoperit și corpul tinerei.

Câmpeanu va fi prezentat luni, la Curtea Magistraturii din Willesden. Potrivit Poliției Metropolitane, femeia a fost înjunghiată în gât.

Fratele fetei ucise a postat pe pagina sa de Facebook și o fotografie cu principalul suspect, cu un comentariu în care își arată revolta și suferința:

„El este criminalu care a luat viața surori mele si a pruncului ce-l purta în pantece sper ca luni să-ți da pedeapsa maximă si sa nu mori până nu te chinui cum ai cinuit-o pe surioara mea sa ai parte de chinuri si de dureri cum a avut surioara mea tu si familia ta sa aiba parte de durerea ce o avem noi ai luat viața uni suflet si nevinovat sper sa nu ne vedem așa cum ți-am promis”

loading...