Care a fost prima dragoste pentru Gabriela Cristea? Vedeta a răspuns imediat! Ce a putut să spună prezentatoarea:

Gabriela Cristea a fost pusă în sutuație ușor ezitantă de către una dintre invitatele la emisiunea pe care o moderează, ”Te iubesc de nu te vezi”. Gabriela s-a descurcat foarte bine și a driblet, finuț, răspunsul.

În ediția de astăzi a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, frumoasa prezentatoare a făcut câteva declarații de-a dreptul siropoase. O participantă a vorbit despre prima dragoste, iar Gabriela Cristea și-a adus aminte și ea de cum a fost atunci, de primii fiori.

Invitata în emisiunea Gabrielei a spus că prima dragoste nu se uită niciodată, iar moderatoarea a răspuns: ”Cred că am amnezie…care o fi fost prima mea dragoste? Cred că la grădiniță m-am îndrăgostit prima dată!”, a spus Gabriela Cristea.

 

Gabriela Cristea Mai vrea un copil

Gabriela Cristea a avut un mare vis: acela de a deveni mămică. I s-a împlinit însă după foarte multe eforturi și sacrificii! Prezentatoarea TV își dorește încă un copil, dar vrea să lase totul în mâinile divinității.

”Recunosc că mi-ar fi plăcut să am copii mai de tânără, dar știi cum e… Dumnezeu se tăvălește pe jos de râs la dorințele pe care le avem. Mi se pare că ne-a trimis-o pe Victoria când trebuia. Atunci când am depus armele s-a întâmplat. Ai venit tu (n.r. Mădălin Ionescu) cu Cristina, stăteam în Otopeni. Și i-am spus:

”Ia bea din paharul ăsta!”. Ea era însărcinată. A luat paharul și a băut și am zis:”Dă-mi paharul să beau!”. Și am rămas însărcinată. Mi-am dorit-o atâta de mult pe Victoria și sunt mai mult decât mulțumită și nu pot să-l rog pe Dumnezeu să-mi mai trimită un copil, dar dacă vrea să-mi trimită îl primim cu brațele deschise”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Citește și:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au reunit la TV! Prezentatoarea i-a făcut declarații de dragoste în direct: „Suntem dovada vie, oricine poate să…”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut iar echipă în noua emisiune a brunetei de la Antena Stars. La mai bine de o lună de la debut, prezentatoarea tv a invitat trupa soţului în platoul show-ului matrimonial. Cei doi şi-au făcut declarații siropoase în direct şi s-au ţinut de mână.

Ediția de duminică a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a fost una specială. Fanii Gabrielei Cristea şi ai lui Tavi Clonda au fost fericiţi să*i vadă din nou împreună pe micul ecran. Soţul vedetei a venit în emisiune cu trupa lui. Band-ul a fost extrem de apreciat. Frmaţia le-a cântat concurenților, dar și telespectatorilor.Emoționată, Gabriela Cristea i-a făcut declații de dragoste în direct.

„Mi-a fost dor de tine. M-am gândit că de ce nu am cina împreună duminica asta. Pentru că noi suntem o familie și pentru că ne-am cunoscut pe paltourile de televiziune. Noi suntem exemplul viu că se poate, te lovește dragostea… Asta s-a întâmplat cu noi, am hotărât să ne iubim mai departe. Suntem dovada vie, oricine poate să reușească să iubească. Suntem toți aici, Victoria este în culise, poate din când în când o să o mai auziți strigându-ne”, a spus Gabriela Cristea, în ediţia de duminică de la „Te iubesc de nu te vezi”.

Cei doi au făcut echipă şi în vechea emisiune „Te vreau lângă mine”, de la Kanal d, post de la care Tavi a fost concediat, iar Gabriela a intrat în concediu de materninate şi nu a mai revenit, fiind înlocuită definitiv cu Bianca Drăguşanu.

loading...